Breaking News

Συγκλονιστικό! Μόλις γεννήθηκε, η καρδιά της σταμάτησε να χτυπάει. Και εκεί που είχε χαθεί κάθε ελπίδα συνέβη κάτι Μοναδικό..!

Όταν η μικρή Willow Rose είχε γεννηθεί, οι γονείς της Bex και Martin, είχαν αναγκαστεί να ζήσουν τον χειρότερο εφιάλτη τους καθώς η καρδιά της μικρής τους κόρης είχε σταματήσει να χτυπάει. Μετά από μία εντελώς υγιή εγκυμοσύνη, το μωρό έπρεπε να γεννηθεί με καισαρική όταν ο παλμός της είχε πέσει  πολύ κατά τη διάρκεια των συσπάσεων. 
Όταν γεννήθηκε τελικά, η καρδιά της σταμάτησε.
Ενώ οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να σώσουν το μωρό, η μπερδεμένη Bex συνέχισε να ρωτάει, “Δεν ακούω το κλάμα του μωρού μου. Τι συμβαίνει; Γιατί δεν κλαίει;” Όσο περισσότερο επικρατούσε σιωπή, τόσο χειρότερα γινόντουσαν τα πράγματα για τους απελπισμένους γονείς.
Μετά από 8 επίπονα λεπτά, οι γιατροί κατάφεραν να εντοπίσουν ένα πολύ αδύναμο παλμό. Τότε, έβαλαν την μικρή τους σε ένα εκκολαπτήριο και την μετέφεραν στην εντατική.
Ήρθε μία ομάδα ειδικών. Αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία επαναστατική διαδικασία γνωστή και ως “ψυχρή θεραπεία.” Τύλιξαν το σώμα της Willow Rose με μία ειδική στολή και την έβαλαν σε ένα μηχάνημα που ρίχνει την θερμοκρασία του σώματος στους 33 Κελσίου. Αυτό το έκαναν έτσι ώστε να μην πάθει βλάβες ο εγκέφαλός της επειδή δεν έπαιρνε οξυγόνο για 8 λεπτά.
Παρέμεινε στην κατάσταση αυτή για 3 μέρες. Οι γονείς της δεν μπορούσαν ούτε να την κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Μπορούσαν μόνο να ακουμπήσουν το μικρό της χεράκι.
«Δεν είχε κλάψει καθόλου τις πρώτες 4 εβδομάδες. Είχε τόσα πολλά σωληνάκια να κατεβαίνουν από τον λαιμό της, που δεν είχε μάθει καν να κλαίει. Ακούγεται παράξενο, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να κλαίει όπως όλα,” είπε η Bex.
Την τέταρτη μέρα, το σώμα της άρχισε σταδιακά να ανεβαίνει. Η διαδικασία αυτή είχε πετύχει το απίστευτο: Δεν έχει πάθει καθόλου βλάβες στον εγκέφαλό της. 15 μήνες μετά τα πάει πολύ καλά και οι γονείς της είναι πολύ χαρούμενοι. Αναπτύσσεται κανονικά και είναι ένα πολύ λαμπερό και χαρούμενο μικρό κορίτσι.
Ως γονείς της θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μοιραστείτε την ιστορία του παιδιού μας που ή ύπαρξη του για εμάς αποτελεί ένα θαύμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια